OKŁADKA_Audiobook_Skolimów-min (1)

Marka MyPhone dla Skolimowa

Pod koniec grudnia miał swą premierę audiobook z „Najpiękniejszymi baśniami świata”, czytanymi przez Jana Nowickiego oraz znakomitych aktorów z Domu Artystów Weteranów w Skolimowie: Eugenię Herman, Danutę Gallert, Halinę Kowalską, Włodzimierza Nowaka i Andrzeja Szopę. To wyjątkowe wydawnictwo można otrzymać kupując jeden z klasycznych telefonów marki myPhone. Dochód ze sprzedaży zostanie przekazany na rzecz mieszkańców DAW w Skolimowie.

Audiobook to kolejny element kampanii społecznej „Bo najważniejszy jest głos. Usłysz Skolimów”, której ideą jest zwrócenie uwagi na niezwykle ważną kwestię podtrzymywania i pielęgnowania relacji z bliskimi. To właśnie głos i rozmowa sprawiają, że mamy szansę być codziennie obok tych, którzy są dla nas ważni. W ramach projektu myPhone wspiera także Dom Artystów Weteranów Scen Polskich w Skolimowie, który w tym roku świętuje 90-lecie swojego istnienia. Ambasadorem kampanii jest aktor Jan Nowicki.

Na audiobooku znalazły się baśnie: „Roszpunka” (Jacob i Wilhelm Grimm) – czyta Jan Nowicki, „Śpiąca Królewna” (Charles Perrault) – czyta Danuta Gallert, „Kot w Butach” (Charles Perrault ) – czyta Włodzimierz Nowak, „Brzydkie Kaczątko” (Hans Christian Andersen) – czyta Eugenia Herman, „Śnieżka” (Jacob i Wilhelm Grimm) – czyta Halina Kowalska, „Calineczka” (Hans Christian Andersen) – czyta Andrzej Szopa, „O czterech muzykantach z Bremy” (Jacob i Wilhelm Grimm) – czyta Włodzimierz Nowak
Bajki można pozyskać na dwa sposoby, a otrzyma je ten, kto:

nabędzie w okresie od 11 grudnia 2017 r. do 31 marca 2018 r. telefon klasyczny marki myPhone (wraz z nim w opakowaniu znajduje się specjalny kod uprawniający do pobrania audiobooka (

zakupi audiobook w księgarni Publio.pl (koszt jednego egzemplarza to tylko 9,90 zł) – a cały dochód ze sprzedaży zasili konto Fundacji Domu Artystów Weteranów w Skolimowie.

Kulisy powstania audiobooka: https://youtu.be/QhvFngfgbWg

Szczegóły: www.myphone.plwww.publio.pl/myphone.html

MARCE myPhone DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE DOMU!